Моля, влезте или се регистрирайте.
23 Май, 2012, 02:37:24
Заглавна страница Помощ Търси Календар Вход Регистрация
Новини: Желаещите да участват във форума трябва да изпратят мотивационно писмо до имаго@абв.бг.
Конвертор. Правила на форума.
+  Йога Форум
|-+  Общ раздел
| |-+  Актуално
| | |-+  Календар
| | | |-+  Събор "Йогода"
0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: 1 ... 11 12 [13] Разпечатай
Автор Тема: Събор "Йогода"  (Прочетена 11017 пъти)
Painkiller
Гост
« Отговор #120 : 03 Август, 2008, 05:39:02 »

Чакайте сега и за да изкажа няколко благозвучни слова! Споко, нема да пцувам! Много ме кефи този форум, той е едно най-забавните места в целия нет! Ето чуйте само какви драгоценни бисери се сипят от всякъде:

чери написа:

Цитат
Мъжете от първия до последния са порочни и аз съм загубл всякаква вяра в тях, докато жените по принцип са чисти. Има някои които са порочни но те са единици.

Т'ва е уникално! Т'ва, ако не е шега, е просто... не, не, изобщо нямам думи! Все едно стоя пред Ниагарския водопад и просто нямам думи да го опиша!

Йоги Мах писа:

Цитат
дори престъпни групировки в Индия са захвърляли насоченото срещу Шри Шри оръжие и коренно са се променяли.

А стига бе! Бе тоя бил по-голем бабаит и нашия бат Бойко! Абе, я на мен да ми падне тоя Шри Шри, когато съм пийнал и баш съм на кеф, па да го видим тогава колко е отворен...

Цитат
В Ашрамите на ИЖ се работи по 8 часа на ден, намират ти работа, само за да не се шляеш и мързелуваш. 8 часа чистих с прахосмукачка всички стаи на ашрама в Полша.

А стига бе! Значи първо са ти прибрали кинтите, а после са те накарали да бачкаш като разсилен!?! Е нема такъв случай просто! Това е направо за "Господари на ефира" да направят едно разследване, за български граждани станали жертва на опасна международна секта.

Активен
чери
Йогарадж
Публикации: 2029

« Отговор #121 : 05 Август, 2008, 12:53:36 »

Извинявам се, може да е казано по начин който подвежда. Нямах предвид, че аз съм изгубил вяра в мъжете, ами върховната душа така казва, че е изгубила вяра в мъжете.

На Ниагарския водопад да отидеш да гледаш взимат такса. Тук всичко е безплатно. Така, че радвайте се братя.

Господен Пенкелер, все пак ако искате да обсъждаме положенията които ви впечатляват по-подробно ще е необходимо да бъдете по-ясен какво ви впечатлява по-точно, какво ви харесва, какво не. Да дадете малко повече свой коментар, освен възклицания, иначе не е ясно какво имате предвид. Ние още не умеем да четем мисли.

Пенкелер се казва за такова нещо което става за всичко, нали. За човек се казва, когато от всичко разбира.

Ставаше дума за това доколко може да е знаещ някой и в коя сфера. Един инженер ще знае в своята област, един адвокат в своята, но кои е експерта и кой може да знае за духовните теми. Приемаме това са религиозните бащи, светци и мъдреци. Но тъй като те са само обикновени хора техните прдположения, макар и да си приличат и се различават, създават разделение между хората с различните си идеи и техния авторитет може да бъде оспорван.

Възможно е, както нали има ясновидци, те могат да видят миналото и бъдещето, значи това минало или бъдеще съществува някъде, бъдещето вече е фиксирано по някакъв начин, вече съществува в някаква форма и човек може да го види. Това е така, защото миналото и бъдещето са вечни и се повтарят по точно един и същи, точно определен начин. Така, че е възможно също да съществува една такава душа, която да знае миналото, началото, средата и края, бъдещето на света. Самото знаене на тези събитие ще предизвика самите събития, нали. Такова знание ще е от полза за човечеството, което винаги се е стремяло да познае миналото си и да надникне в бъдещето. Всъщност статистиката или един най-обикновен интуитивен ум, също биха предвидили и предвиждат, и предусещат такова бъдеще на света. Около миналото обаче има спор. Някои казват, че сме били в пещери, обаче имаме писмени сведения от много малко време назад сигурно от около най-много 2500 год.

Така, че за да се види това минало, и бъдеще на света не е нужно човек да изпадне в транс, ой може да го научи и да го види с очите на разума да си го представи. Така може да види и своята роля, защото яко актьорът душа играе разлини роли в различникостюми - дрехи и незнае начаото , средата и края на пиесата, той се казва като животно. Според върховната душа, сега е този момент от вечната световна пиеса, малко преди края, както няколко минути преди края на пиесата актьора може да осъзнае, че пиесата е към своя край е ще си отива вкъщи.
Активен
yogimax
Вивекин
Публикации: 776

« Отговор #122 : 12 Август, 2008, 02:37:34 »

Цитат
А стига бе! Значи първо са ти прибрали кинтите, а после са те накарали да бачкаш като разсилен!?! Е нема такъв случай просто! Това е направо за "Господари на ефира" да направят едно разследване, за български граждани станали жертва на опасна международна секта.
Не съм плащал за престоя в ашрама Емотикон Но да поработя в ашрама беше добро упражнение Намигване
Активен

Кой съм аз?
Imago
Домакин
Йогарадж
Публикации: 7679

« Отговор #123 : 12 Август, 2008, 10:09:16 »

Те и в Бихар май практикуват през повечето време от деня карма-йога. Намигване
Активен

Страници: 1 ... 11 12 [13] Разпечатай 
« назад напред »
Отиди на: