Моля, влезте или се регистрирайте.
24 Май, 2012, 12:18:36
Заглавна страница Помощ Търси Календар Вход Регистрация
Новини: Желаещите да участват във форума трябва да изпратят мотивационно писмо до имаго@абв.бг.
Конвертор. Правила на форума.
+  Йога Форум
|-+  Йога
| |-+  Архив
| | |-+  Крия Йога
| | | |-+  Изкуството на живота (Модератор: yogimax)
| | | | |-+  Новогодишно послание на Шри Шри в последните минути на 2008 г.
0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: 1 [2] Разпечатай
Автор Тема: Новогодишно послание на Шри Шри в последните минути на 2008 г.  (Прочетена 1686 пъти)
Imago
Домакин
Йогарадж
Публикации: 7679

« Отговор #10 : 07 Януари, 2009, 01:25:40 »

Цитат
През втората половина на 2009 г. Европа и САЩ ще започнат да излизат от икономическата криза.

През ноември икономистите прогнозират пълен срив на долара, а през лятото на 2010 г. - разпадане на САЩ на шест отделни държави.
Активен

yogimax
Модератор
Вивекин
Публикации: 776

« Отговор #11 : 07 Януари, 2009, 02:33:13 »

Това са глупости и няма да стане. Някои предполагат началото на ядрена война през 2009 г., но и това няма да стане. Що се отнася до урожая, днес в един вестник има астрохороскоп, който също казва, че 2009 ще е плодородна, поне за България. И аз като климатолог смятам така, защото имаме снежна зима сега, а от друга страна последните две години бяха с малко летни и пролетни валежи, така че по корелационен принцип сега е ред на влажна пролет и лято, което означава и добра реколта, същото означава и снегът през зимата. Световните прогностични модели също вече имат издадени карти, които показват, че пролетта в България ще е с много валежи, благодатна.
Активен

Кой съм аз?
Imago
Домакин
Йогарадж
Публикации: 7679

« Отговор #12 : 07 Януари, 2009, 03:23:51 »

Това е добре за България. Интересно е все пак да се прочете статията на проф. Панарин, декан факультета "Международных отношений" Дипломатической академии МИД РФ, политолог, доктор политических наук, академик Академии военных наук.
.............................

http://www.oko-planet.spb.ru/politik/newsday/1361-dollar-rukhnet-osenju-2009-goda-a-letom-2010.html
Активен

Seeker
Ведик
Йогарадж
**
Публикации: 3432

Сахаджа йога

« Отговор #13 : 07 Януари, 2009, 04:35:58 »

Най-много ме радва като видя някой от БГ да пътува извън страната. Да знаете, много помага за всичко.  Намигване
Активен

yogimax
Модератор
Вивекин
Публикации: 776

« Отговор #14 : 07 Януари, 2009, 10:56:07 »

Теб пък намери какво точно да те радва...аз не пътувах просто извън страната, аз ходих да бъда в присъствието на моя Учител! Намигване
Но иначе си прав де, много помага смяната на обстановката.
Активен

Кой съм аз?
Страници: 1 [2] Разпечатай 
« назад напред »
Отиди на:  

запомни име и парола
Top Oriental Sites