Моля, влезте или се регистрирайте.
24 Май, 2012, 12:31:21
Заглавна страница Помощ Търси Календар Вход Регистрация
Новини: Желаещите да участват във форума трябва да изпратят мотивационно писмо до имаго@абв.бг.
Конвертор. Правила на форума.
+  Йога Форум
|-+  Общ раздел
| |-+  Актуално
| | |-+  Календар
| | | |-+  Програма на посещението на Шри Шри Рави Шанкар в София
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: [1] 2 3 ... 9 Разпечатай
Автор Тема: Програма на посещението на Шри Шри Рави Шанкар в София  (Прочетена 7720 пъти)
yogimax
Вивекин
Публикации: 776

« : 09 Февруари, 2009, 05:27:27 »

И така първото историческо гостуване на Гуруджи в България ще се състои на 26 и 27 април в София. Намигване
26 април от 16 до 19.30 ч. семинар, воден от Шри Шри на тема "Йога и мъдрост за здраве и благополучие" - мероприятието е достъпно за всеки, включително и за хора, които не са последователи на ИЖ. Такса вход все още неизвестна.
Мястото на провеждане още не е уточнено.
27 април среща на Шри Шри с индийския посланник в България.
27 април вечерта - Сатсанг (вероятно само за учениците му)
28 април Шри Шри отпътува от България.
За актуализиране на информацията може да се следи сайта www.artofliving.bg
Активен

Кой съм аз?
Брахман
Основател
Йогарадж
Публикации: 3954

« Отговор #1 : 09 Февруари, 2009, 06:20:56 »

И така първото историческо гостуване на Гуруджи в България ще се състои на 26 и 27 април в София. Намигване

Ааа това не трябва да се изпуска, наистина е историческо посещение, трябва да се отбележи в историята със златни букви, както направи това Нирмала Деви. В същност защо не заведете Шри Шри - то при Търсача, на една от неговите сбирки по Сахаджа Йога? Това ми се вижда добре да се включи в програмата на Шри-то. Ще му бъде от полза, да се помоли пред портрета на Нирмала. Лошото е само ако се опитва да направи "упражненията с ръце" на Сахаджите за изчистване на чакрите, защото може да му се уплетат ръцете около брадата, и тогава ще стане лошо. Може да му падне портрета на дебеланата върху главата и отиде та се невидя, да му свърши историческото посещение в Пирогов, с дебелата рамка на врата.....

В краен случай може да се помолите на Търсача, той да отиде при Шрито и да му почисти чакрите, защото е специалист по чистките. Той може дори и от разтояние да му ги почисти. Или поне да му направи точен хороскоп и да му каже в коя чакра има блокаж и защо му е оредяла брадата на последък  Намигване
Активен
Painkiller
Гост
« Отговор #2 : 09 Февруари, 2009, 06:33:00 »

Преди една година, другото Шри (Шри Чинмой), се опита да посети Варна. Тогава, кака Кичка Варненска (по-известна като Варненски и Великопреславски митрополит Кирил), успя да издейства от властите забрана за посещението на Шри Чинмой. Чудя се, оная дебела свиня Знеполският епископ Йоан, оня резил епископ Сионий и вкария на Максим, няма ли да вземат да изтрезнеят най-после и да отидат до Министерски Съвет, за да се забрани и посещението на наркомана Шри Шри в България?  Сериозно
Активен
Брахман
Основател
Йогарадж
Публикации: 3954

« Отговор #3 : 09 Февруари, 2009, 06:38:04 »

Чудя се, оная дебела свиня Знеполският епископ Йоан, оня резил епископ Сионий и вкария на Максим, няма ли да вземат да изтрезнеят най-после и да отидат до Министерски Съвет, за да се забрани и посещението на наркомана Шри Шри в България? 

Виж за тези герои не ми беше дошло на ум. По добре е да им вържеш брадите на възел, един на друг, Шрито за нашите попове, и да ги изпрати човек на сахаджа йога всичките на вкупом да се молят на дебеланата. Нали знаеш, клин клин избива  Ухилено И шъ напраат алъш вериж на Търсача ЕмотиконЕмотиконЕмотикон
Активен
yogimax
Вивекин

« Отговор #4 : 09 Февруари, 2009, 06:40:57 »

Да Кирил много подло се опита да развали всичко на Шри Чинмой, при неговото гостуване. И до голяма степе пъкленият му план успя...но не напълно. Те пак си проведоха концерта в Кемпински на Златните, и аз също присъствах на него Намигване Даже минах пред него и той медитира върху мен Широка усмивка ВъртиОчи
И това беше не преди една,  а преди 2 години.
Активен

Кой съм аз?
Painkiller
Гост
« Отговор #5 : 09 Февруари, 2009, 06:51:35 »

Виж за тези герои не ми беше дошло на ум. По добре е да им вържеш брадите на възел, един на друг, Шрито за нашите попове, и да ги изпрати човек на сахаджа йога всичките на вкупом да се молят на дебеланата. Нали знаеш, клин клин избива  Ухилено И шъ напраат алъш вериж на Търсача ЕмотиконЕмотиконЕмотикон

Ти говориш така, защото не си в България и не си виждал как изглежда Йоан Знеполски. Той е толкова страшен, че гурувците на нашите съфорумници ще изпукат от инфаркт, само като го видят да иде срещу тях. Ей го на:

Ако иде на сбирката пиян, може да фане Шри-то и да му откъсне главата. Уви, Йоанчика е толкова мързелив, че няма да си дигне г** заради Шри Шри.  Тъжно

Жалко само, че лудото Кунчето (митрополит Николай) вече не е в София, иначе Шри Шри щеше да бере големи ядове. Ако властите не го бяха спрели, Кунчето щеше да иде да му издере очите с нокти и да му прегризе гърлото със зъби!
Активен
Imago
Домакин
Йогарадж
Публикации: 7679

« Отговор #6 : 09 Февруари, 2009, 10:24:02 »

Как така не са му организирали лекция в аулата на университета... Не беше лошо да му дадат и доктор хонорарис кауза.
Активен

yogimax
Вивекин

« Отговор #7 : 10 Февруари, 2009, 08:47:28 »

Как така не са му организирали лекция в аулата на университета... Не беше лошо да му дадат и доктор хонорарис кауза.
На него вече достатъчно много пъти са му давали титла доктор хонорис кауза  Намигване Така че не се безпокойте за това. Ще има и срещи с политици.
Doctor Honoris Causa по литература, университет Кувемпу, Карнатака, Индия, 2004г.
Doctor Honoris Causa по философия (Холистична медицина), Отворен международен университет за нетрадиционна медицина, Шри Ланка, 2006г.
Doctor Honoris Causa по наука, Университет по здравни науки Раджив Ганди, Индия 2007г.
Doctor of letters Honoris Causa, Университет Махараджа Саяджирао, Индия, 2007г.
Doctor of letters Honoris Causa, Университет Награджуна, Индия 2008г.
Активен

Кой съм аз?
Painkiller
Гост
« Отговор #8 : 10 Февруари, 2009, 06:32:17 »

Дипломите на тия "университети" вероятно не се признават дори в самата Индия, а какво остава за цивилизования свят! То и в България има бая университети без акредитация, а тия които ти си цитирал сигурно не само акредитация нямат, ами нямат и сграден фонд и на Шри Шри са му връчили "грамотата" на пазара, до сергията за картофи.

NB! Ти изобщо виждал ли си му "документите" за тия титли, щото утре мога да си открия личен сайт и да пиша, че аз съм академик, д.ф.н., д.м.н и д.п.н. на "Вятския държавен университет" в град Киров, югозападен Сибир. Айде, докажи, че не съм!
Активен
Imago
Домакин
Йогарадж
Публикации: 7679

« Отговор #9 : 10 Февруари, 2009, 08:00:40 »

Доктор хонорис кауза е на практика Доктор хонорарис кауза пердута. Намигване

Аз намекнах за Доктор хонорарис кауза, специалист по заработването на хонорари.
Активен

Страници: [1] 2 3 ... 9 Разпечатай 
« назад напред »
Отиди на:  

запомни име и парола
Top Oriental Sites