Моля, влезте или се регистрирайте.
24 Май, 2012, 12:39:05
Заглавна страница Помощ Търси Календар Вход Регистрация
Новини: Желаещите да участват във форума трябва да изпратят мотивационно писмо до имаго@абв.бг.
Конвертор. Правила на форума.
+  Йога Форум
|-+  Общ раздел
| |-+  Актуално
| | |-+  Календар
| | | |-+  Тренинг "Да ние можем" на ИЖ в Германския ашрам
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: [1] 2 Разпечатай
Автор Тема: Тренинг "Да ние можем" на ИЖ в Германския ашрам  (Прочетена 1805 пъти)
yogimax
Вивекин
Публикации: 776

« : 11 Март, 2009, 01:42:13 »

Инфо за започналия на 3 март едномесечен тренинг по новата програма YES-WE CAN инициирана от Шри Шри и свързаните с него две организации: ИЖ и Международната асоциация за човешки ценности:
http://www.yeswecan-clp.org/donate/
http://yeswecan-clp.org/media/source_1.pdf
По време на новогодишното събиране там, той представи този нов проект, в резултат 122 младежи от Европа на възраст между 20 и 40 г. се записаха и участват в тренинга.
Активен

Кой съм аз?
Източен
Йогарадж
Публикации: 2936

« Отговор #1 : 11 Март, 2009, 01:56:26 »

Вие в ИЖ живеете чисто и за младежите - ясно, пък и природата е по-благосклонна към мъжете, но: имате ли записани 40-годишни девойки? Емотикон
Активен
Imago
Домакин
Йогарадж
Публикации: 7679

« Отговор #2 : 11 Март, 2009, 02:09:56 »

Има една парламентарджийка. Има и много девойки на около 50. Сега мога спокойно да умра, като знам, че бъдещето на Европа е в сигурни ръце.

Ако изтърпят още 30-40 години без секс, Европа съвсем ще се обезлюди.

Източник на дейстивето е мисълта.
Източник на мисълта е Азът.
Източник на Аза е сексът.
Няма секс - няма и Аз.
Активен

Източен
Йогарадж
Публикации: 2936

« Отговор #3 : 11 Март, 2009, 02:14:46 »

Ухилено Ухилено Ухилено
Активен
yogimax
Вивекин
Публикации: 776

« Отговор #4 : 11 Март, 2009, 02:26:03 »

Естеството на проекта изисква по-млади хора, пълни с ентусиазъм и динамизъм, весели, а и работата им през следващите 5 месеца след придобиване на това едномесечно обучение, което тече сега, ще бъде главно с подрастващи. Затова са по-подходящи млади хора. Разбира се в събирателната дума младежи се има предвид и девойки Емотикон Без секс 1 месец всеки може да изкара, после никой не е казал, че трябва да са брахмачари, всеки може да практикува каквото иска, няма обет, но в ашрама не е уместно естествено Намигване не сме Ошовските ашрами. Ухилено
Активен

Кой съм аз?
чери
Йогарадж
Публикации: 2029

« Отговор #5 : 11 Март, 2009, 11:08:19 »

Цитат
Няма секс - няма и Аз.

Нали азът не е тялото. Резултатът на секса е тялото, в което го има азът, но нали той е безсмъртен и трансцедентира временната обвивка-обител - тялото. Да, може да кажете, че като няма тела няма да има къде да се въплъти. Но няма такава опасност. Брамачарията никога не е била проблем и не е създавала заплаха за човечеството освен в бурните фантазии на някого, че вижте какво ще стане. На практика пренаселването е проблем.
Активен
Imago
Домакин
Йогарадж

« Отговор #6 : 12 Март, 2009, 02:06:22 »

Не е така. Науката е доказала, че Азът също идва от секса. Човек почва да се осъзнава едва в пубертета. Намигване
Активен

чери
Йогарадж
Публикации: 2029

« Отговор #7 : 12 Март, 2009, 04:43:09 »

В пубертета идва пъпкуването. Тогава импотентът ще е лишен от аз. А какво да кажем за ерата на виагра - това е бум на егото. Наистина така е за тези които се отъждествяват с онбази си работа. Все пак май наистина има някаква връзка между силата на либидото и силата на аза или волята, но това не значи че това идва от тялото. Привлекателността не е присъща на тялото. Както на дядото му се ще, а не може.
Активен
Imago
Домакин
Йогарадж

« Отговор #8 : 12 Март, 2009, 05:33:08 »

Човек може да бъде импотентен и пак да си е полово зрял. Дори връзката е задължителна. Само за полово зрели хора се казва, че са импотентни. Азът е функция на половата зрялост, не на потентността.

Освен това има и т. нар. латентен период, който подготвя узряването на Аза.
Активен

Imago
Домакин
Йогарадж

« Отговор #9 : 12 Март, 2009, 05:34:20 »

Какъв е тоя Германски ашрам?! Прилагателното от Германия е немски, с малка буква.
Активен

Страници: [1] 2 Разпечатай 
« назад напред »
Отиди на:  

запомни име и парола
Top Oriental Sites