Моля, влезте или се регистрирайте.
24 Май, 2012, 12:39:28
Заглавна страница Помощ Търси Календар Вход Регистрация
Новини: Желаещите да участват във форума трябва да изпратят мотивационно писмо до имаго@абв.бг.
Конвертор. Правила на форума.
+  Йога Форум
|-+  Общ раздел
| |-+  Актуално
| | |-+  Календар
| | | |-+  Тренинг "Да ние можем" на ИЖ в Германския ашрам
0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: 1 [2] Разпечатай
Автор Тема: Тренинг "Да ние можем" на ИЖ в Германския ашрам  (Прочетена 1805 пъти)
rtsvet
Основател
Йогарадж
Публикации: 2185

« Отговор #10 : 12 Март, 2009, 06:04:30 »

, а не е ли германски?

Тук немците ми проглушиха ушите, че немски не е равнозначно на германски. По-простичко германите били били племена, които сега са разпределени в много различни държави. Затова имат:

което е многo по-различно от
Активен
rtsvet
Основател
Йогарадж
Публикации: 2185

« Отговор #11 : 12 Март, 2009, 06:07:04 »

... то е,  като в БГ някои наричат всеки немец - шваба. Да ама тук може човек да обиди някого, примерно някой франке, наричайки го шваба.

Апропо ... в германският ашрам си представям има хубави представителки на чистата арийска раса, наследници на подлите германи излъгали Варус (Publius Quinctilius Varus)  да им се довери.
Поради които Август възкликнал: "Varus, Varus, gib mir meine Legionen zurück! (Да бе, точно оня същият Варус дето потушил въстанието в Сирия като разпънал около 2000 човека на кръст - явно на дърти години е омекнал)

Сега човек може да си направи екскурзионно летуване разхождайки се по лимеса.

.... а не е добра таз работа с ашрама при германите ... като си спомня всички тези работи, а и Malleus Maleficarum преди няколко века ...
не, не щъ!

Активен
чери
Йогарадж
Публикации: 2029

« Отговор #12 : 12 Март, 2009, 08:08:23 »

Цитат
Човек може да бъде импотентен и пак да си е полово зрял. Дори връзката е задължителна. Само за полово зрели хора се казва, че са импотентни. Азът е функция на половата зрялост, не на потентността.

Освен това има и т. нар. латентен период, който подготвя узряването на Аза.

Прав сте. Изказах се просташки. Имах предвид, че един брамачаря може да е или да не е полово зрял, както всяки един човек, независимо дали прави секс. Хората правят секс и без да са полово зрели. Искам да кажа, че половата зрялост и секса са си две отделни неща. т.е. брамачарята може да си има аз. Тръгнахте от там, че вие казахте "няма секс - няма аз" което не е точно. Но пък е точно в контекста на леката шега.
Активен
yogimax
Вивекин
Публикации: 776

« Отговор #13 : 20 Март, 2009, 10:21:53 »

Видеоклипчета от тренинга в немския ашрам  Намигване Нищо индуистко, нищо ритуално, учат ги да свирят на китара, да танцуват, да бъдат забавни, да умеят да говорят пред журналисти и да говорят за знанието.
http://www.youtube.com/results?search_query=Yes+we+can+Bad+Antogast
Има и българи участници Намигване
Активен

Кой съм аз?
Simran
Рицарка
Йогарадж
Публикации: 1117

Рицарка

« Отговор #14 : 20 Март, 2009, 10:28:34 »

добре е човек да се научи да разкрива способностите и уменията си
тези неща трябва да се научат още в семейството...докато детето живее в дома на родителите си...но за жалост родителите нямат добър "контакт" с децата си...те не умеят да общуват с децата си... Емотикон
от друга страна хората създават деца, преди да се научат да общуват със себе си...как в такъв случай да общуват с дете Намигване
Активен

Ти  имаш само една любов-самата Любов!
Източен
Йогарадж
Публикации: 2936

« Отговор #15 : 20 Март, 2009, 02:51:08 »

И аз не мога. Търся се, но ме няма. Нерешително
Активен
Страници: 1 [2] Разпечатай 
« назад напред »
Отиди на:  

запомни име и парола