Моля, влезте или се регистрирайте.
24 Май, 2012, 01:19:13
Заглавна страница Помощ Търси Календар Вход Регистрация
Новини: Желаещите да участват във форума трябва да изпратят мотивационно писмо до имаго@абв.бг.
Конвертор. Правила на форума.
+  Йога Форум
|-+  Йога
| |-+  Раджа Йога
| | |-+  Школа в Шумен
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: [1] 2 3 ... 7 Разпечатай
Автор Тема: Школа в Шумен  (Прочетена 4786 пъти)
gradskiqpi4
Гост
« : 02 Юни, 2009, 09:42:25 »

Можете ли да ми кажете къде в Шумен мога да намеря школа по йога. Нещо за връзка ако може. Емотикон
Активен
yogimax
Вивекин
Публикации: 776

« Отговор #1 : 02 Юни, 2009, 11:10:02 »

Моля заповядай Намигване От Шумен съм и има една школа, в която практикувам. и-мейл за информация:
pkateliev@mail.bg
0899 808 149 Пламен
Активен

Кой съм аз?
gradskiqpi4
Гост
« Отговор #2 : 09 Юни, 2009, 01:47:04 »

Аз се обадих на Пламен и той ми каза че чак края на юни ще започне курса.
А иначе какво е заплащането
Активен
yogimax
Вивекин

« Отговор #3 : 17 Юли, 2009, 12:28:10 »

Място: Шумен. физ. салон СОУ “Сава Доброплодни” 
28.Юли – 01.08 Август.2009 (Вторник  - Събота)
курс Ш р и   Ш р и   й о г а
Начало: 18.30 часа
Край:      20.30 часа

Безценни два часа на ден, 5 поредни дни, само за Tеб!!!
Шри Шри йога е забавна и ефективна програма в 5 дни,  съчетаваща йога позиции, дихателни техники, дълбока релаксация и медитация.
Подходяща за начинаещи и за напреднали. Начинаещите ще се потопят в едно ново усещане, а напредналите ще затвърдят  познанията си и ще обогатят красотата от преживяването.
Йога позициите:
.   подобряват еластичността и здравината на ставите и мускулите,
.   симетрично оформят фигурата и позицията на тялото
.   деликатно масажират вътрешните органи
.   стимулират обновяващия процес на клетките и тъканите
.   възстановяват баланса на физиологичните процеси
.   предразполагат тялото за качествен сън и почивка
.   премахват умората и зареждат тялото с енергия

Дихателните техники:
  внасят повече кислород до сърцето и освобождават токсини от цялото тяло
.понижават нивото на холестерол и подпомагат горенето на мазнини

Медитация:
.   безусловен лечител
.   безкраен източник на енергия    
.   ума е изцяло в настоящия момент
.   свободен от стрес и негативни емоции
.   
Всичко това  подбрано с грижа за Tеб!!
Несъмнено практиката по йога подобрява физическата форма!!
Но по-желан дори от привлекателната фигура е покоят на ума!
Най - големите ползи от йога са именно върху ума!
Чарът, усмивката и жизнения поглед са най-голямата награда!

Цена: 35лв./25лв. - неработещи
За информация и записване:
0899 808 149 Пламен Кателиев
0878 119 304 Маргарита Лекова
Активен

Кой съм аз?
Брахман
Основател
Йогарадж
Публикации: 3954

« Отговор #4 : 17 Юли, 2009, 02:30:53 »

Цена: 35лв./25лв. - неработещи
За информация и записване:
0899 808 149 Пламен Кателиев
0878 119 304 Маргарита Лекова

Хайдеее печатницата за пари на брадаткото започва да работи ЕмотиконЕмотикон

Да го бяха направили безплатно за работещи, и да го бяха направили да се плаща по желание на тези които работят. Всеки плаща толкова колкото може да си позволи и колкото смята че струва, колкото го е оценил. Ако го направят така, няма да остане нито един човек там ЕмотиконЕмотиконЕмотикон

Но психологията на средният потребител на йога им помага в случая. Средният масов потребител му са нужни някокло дребни лъжи, че всичко което му се дава е мнооооооого полезно за него. След това му вземат парите и го питат как се чувства. И той няма как да каже нещо лошо, защото ще излезе че е идиот и си е дал парите за някакво заблуждение. Затова той лъже другите, лъже и себе си и казва че е било чудесно на курса. Така излиза че не си е изгубил времето и парите на празно ЕмотиконЕмотикон Оххх стара търговска философия която винаги работи ЕмотиконЕмотиконЕмотикон
Активен
yogimax
Вивекин

« Отговор #5 : 17 Юли, 2009, 03:35:38 »

Не знам колко по-евтино от тези пари трябва да струва...Няма безплатен обяд. Не е заблуждение, а серозна практика с асани.
Активен

Кой съм аз?
Брахман
Основател
Йогарадж

« Отговор #6 : 17 Юли, 2009, 03:47:05 »

...Няма безплатен обяд....

Няма безплатен обяд само за тарикатите. Специално за брадатият Шри това е закон. Нали такъв беше и учителят му Махеш Йоги ? Също брадат тарикат който искаше да таксува американският данакоплатец два билиона долара, толкова голямо беше нахалството му и безочието му.

Иначе безплатен обяд има. Ето тук на този форум научавате много неща безплатно. Все пак във форума има няколко човека които дават съвсем безплатно ДОБРА информация. Имаго, Раджа, rtsvet, Аюс (къде се изгуби този човек?) и от време на времи и някой други.

И нещо друго ще ти кажа. Това е един от уроците в Бхагават Гита. Прочети там за ягня! Прочети и също правилната интерпретация за ягня. Всичко в този свят което е положително, което е добро, което е правилно, което води към напредък е постигнато с ягня. Всичко което сме постигнали до сега е постигнато с жертвоприношение. Всички големи открития, целият напредък на цивилизацията се дължи на ягня - на свободен и безплатен обед! Еврейската система в истински духовните неща не върви.

Погледни най добрите в медитацията това са последователите на Випасана. Те правят всичко в духа на Ягня. Не вземат пари. Кой колкото може да даде дава. Ако нямаш пари, не плащаш. Сред тях няма брадати милионери като Шрито и неговия учител БИЛИОНЕР лека му пръст и бог да му прости греховете ЕмотиконЕмотиконЕмотикон
Активен
yogimax
Вивекин

« Отговор #7 : 17 Юли, 2009, 04:02:39 »

Да де само че ягня или яджна е жертвоприношение както сам каза. Приношение на нещо, за да получиш нещо друго, благословия в замяна. Някои са принасяли в жертва животни, дори хора! Това е безумие! По-добре да принесеш някакви пари, отколкото да получиш даром, а после по закона на карма да ти се вземе нещо по-ценно, което не би искал да изгубиш...
Активен

Кой съм аз?
rtsvet
Основател
Йогарадж
Публикации: 2185

« Отговор #8 : 17 Юли, 2009, 04:09:01 »

Предложението на Брахман е напълно валидно. Така е и в класическият случай - гурудакшина се дава загърнат да не видят другите.

Тук познавам един випасана център, всеки дава колкото намери за добре ( и колкото иска) Отиваш седиш 1 седмица, ядеш каквото ти дадат и накрая, даваш колкото смяташ, че си е заслужавало.

Поне е честно.
Активен
Брахман
Основател
Йогарадж

« Отговор #9 : 17 Юли, 2009, 04:15:02 »

Да де само че ягня или яджна е жертвоприношение както сам каза.

Нищо не знаеш за Яджна! Намери и прочети нещо повече за това, има добри коментарии на Бхагават Гита. Прочети там. Или нещо от упанишадите намери. Има доста. Ако аз ти кажа, няма да повярваш, няма да разбереш, няма да го приемеш от мен защото си с предрасъдъци към мен. Намери сам.

Всичко в този свят се извършва в духа на Яджна. Всяко действие което остава нещо след себе си е в духа на яджна. Светът е създаден от яджна, съществува в яджна и ще намери своят край в яджна. Кое е правилно и кое е неправлино жертвоприношение, намери и научи. Но не от брадатият тарикат - хомосексуалист. Той върши всичко което е противно на писанията за да си пълни джобовете.

Пренасянето в жертва на животни и хора е тамастична яджна, така както и действията на твоят учител, таксите които той иска да му плащат за да му пълнат джоба, това е все тамас яджня ЕмотиконЕмотикон
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 7 Разпечатай 
« назад напред »
Отиди на:  

запомни име и парола
Top Oriental Sites