Тия приветствия звучат като чл. 1 от социалистическата конституция.
А това как ти звучи?
Споделено от Саша:" Таях в себе си една хубава мисъл свързана със Сахаджа йога. Не бях говорил за това с никого, нито с жена ми – носех тази мисъл в себе си.
-
Саша, има една мисъл у теб, но да знаеш, че е неправилна – каза ми Шри Матаджи.
Аз пет години носех тази мисъл! Сега вече не мисля така. В този момент жена ми и децата ми бяха в Русия, а Майка ме попита:
-Саша,ти знаеш ли къде е сега жена ти и какво прави?Помислих си “Боже, къде ли може да е”- не можех да погледна часовника, защото в момента правех масаж.Отговорих:
-Извинете Шри Матаджи, но не зная къде е тя и какво прави. А Майка ми каза:
- Аз зная.
И започна да ми разказва къде е, какво прави и за какво си мисли.После ме попита:
- А децата ти къде са, знаеш ли?
Аз съвсем се притесних.Единият трябваше да е на училище, другият също….
И Майка отново започна да ми разказва- сега за децата-къде са, какво правят и за какво си мислят. После ме попита:
-А къде е доктор Богдан?
Знаех за него, че може да е в Москва. Или вече е заминал? Казах,че не зная къде е, а Тя ми каза:
-Аз зная къде е доктор Богдан- и започна да ми разказва и за него къде е ,какво прави и за какво мисли.
Сега можете ли да си представите коя е Шри Матаджи? Тя каза, че знае всичко което се случва по целия свят- за всеки човек-какво мисли той и какво прави-абсолютно за всеки- не само на планетата, а и това, което се случва в Космоса.Тя действително е Ади Шакти и знае абсолютно всичко.
Майка каза,че да четем мисли е най-лесното нещо в духовната практика. Но тъй като сме бездуховни същества току що започнали да медитират, затова още нищо не умеем.Но ще дойде време, когато егото и суперегото ще се оттеглят и ние ще бъдем по-близо до Шри Матаджи.
Когато сме близо до Майка всичко върви по друг начин. Състоянието е друго.Там си потопен в любов и като че ли друго не съществува.
Ти си заедно с Бог.
Александър Солодянин