Моля, влезте или се регистрирайте.
24 Май, 2012, 09:48:14
Заглавна страница Помощ Търси Календар Вход Регистрация
Новини: Желаещите да участват във форума трябва да изпратят мотивационно писмо до имаго@абв.бг.
Конвертор. Правила на форума.
+  Йога Форум
|-+  Йога
| |-+  Хатха Йога (Модератор: rtsvet)
| | |-+  Хата йога в България и мафиите
0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: 1 2 3 [4] 5 Разпечатай
Автор Тема: Хата йога в България и мафиите  (Прочетена 2320 пъти)
Брахман
Основател
Йогарадж
Публикации: 3954

« Отговор #30 : 08 Февруари, 2012, 02:07:32 »

Ето още нещо, надявам се полезно за всички...

Това го имаме вече, пуснаха го тук преди време. Дасгупта е един от основните и това е може би даунлода на века за мен поне ЕмотиконЕмотикон Можете ли да намерите Радхакришнан?
Активен
Quiet
Йогарадж
Публикации: 1029

« Отговор #31 : 08 Февруари, 2012, 04:44:49 »

S.Radhakrishnan - Indian Philosophy - Vol.1
S.Radhakrishnan - Indian Philosophy - Vol.2
S.Radhakrishnan - History of Philosophy - Eastern and Western - Vol.1
S.Radhakrishnan - History of Philosophy - Eastern and Western - Vol.2
S.Radhakrishnan - The Philosophy of the Upanishads (1924)
S.Radhakrishnan - Religion in Transition (1937)
S.Radhakrishnan - Religion and Society (1947)

Файловете са в DjVu формат - DjVu plugin тук, DjVu reader тук.
Активен

нитo {[...]}
अस्तीति शाश्वतग्राहो नास्तीत्युच्चेददर्शनं तस्माद् अस्तित्वनास्तित्वे नाश्रीयेत विचक्षणः।
न संसारस्य निर्वाणात् किं चिद् अस्ति विशेषणं न निर्वाणस्य संसारात् किं चिद् अस्ति विशेषणं।
Брахман
Основател
Йогарадж

« Отговор #32 : 08 Февруари, 2012, 10:51:34 »

S.Radhakrishnan...

Точно това бих желал да имам, но за съжаление не мога да ги сваля. Мога само да отворя отделна страница и нищо повече...  Засрамено

Бихте ли обяснили как става свалянето на целият файл? Или ако ги имате, качете ги някъде за да ги дръпнем от там... Емотикон
Активен
Quiet
Йогарадж

« Отговор #33 : 08 Февруари, 2012, 11:15:10 »

Опитайте пак - десен клик - Save as...
или си инсталирате DjVu plugin, и като отворите документа използвате менюто.
Активен

нитo {[...]}
अस्तीति शाश्वतग्राहो नास्तीत्युच्चेददर्शनं तस्माद् अस्तित्वनास्तित्वे नाश्रीयेत विचक्षणः।
न संसारस्य निर्वाणात् किं चिद् अस्ति विशेषणं न निर्वाणस्य संसारात् किं चिद् अस्ति विशेषणं।
Quiet
Йогарадж

« Отговор #34 : 08 Февруари, 2012, 11:37:06 »

Цитат на: Imago
Тантра и крия йога са мафия, поради което не се притесняват да си приписват ореола на древността.
http://player.vimeo.com/video/5997589
Активен

нитo {[...]}
Брахман
Основател
Йогарадж

« Отговор #35 : 08 Февруари, 2012, 12:18:04 »

Опитайте пак

Нямах го плагин-а  Намигване Стана СУПЕР!! Какво да кажа сега, това е даунлода на ХИЛЯДОЛЕТИЕТО за мен. За Имаго сигурно не е, той не харесва Радхакришнан. Но за мен Радхакришнан е един от първите наистина просветлени хора в ново време, по нов начин, без фантасмагории. Той е за мен един ум отдаден на чистият разум, на чистата наука, на бъдещето. От дълго време си мечтаех да му имам книгите на диджитъл но не можех да ги намеря. Дори си мислих като имам повече време да седна и да ги сканирам лично аз, ама.. добре че не съм си губил времето да го правя!!

Сега може да звучи малко нахално, но можете ли да ми намерите и превода на упанишадите? Пак от Радхакришнан. Казва се The Principal Upanisads - S.Radhakrishnan

http://www.amazon.com/Principal-Upanishads-Edited-Introduction-Translation/dp/8172231245

Това ще бъде черешката върху кекса  Емотикон
Активен
Quiet
Йогарадж

« Отговор #36 : 08 Февруари, 2012, 12:22:39 »

The Principal Upanishads - S.Radhakrishnan
Активен

нитo {[...]}
Брахман
Основател
Йогарадж

« Отговор #37 : 08 Февруари, 2012, 12:34:03 »

The Principal Upanisads - S.Radhakrishnan

СУПЕР!! СУПЕР!! СУПЕР!! Сега вече няма съмнение, за мен това е даунлода на хилядолетието. За мен. Сега имам пълна диджитална библиотека и мога да си хвърля книгите за вторични суровени или да ги дам подарък на някой... Ухилено Всички основни книги които искам да ги имам на диждитъл вече ги имам. Да живее електрониката, долу хартията!! Ухилено
Активен
Брахман
Основател
Йогарадж

« Отговор #38 : 08 Февруари, 2012, 02:24:18 »

... Да живее електрониката, долу хартията!!

Да успокоим нашият любезен домакин, мисля че хартиените книги няма да изчезнат от пазара поне докато са живи внуците ни...  Емотикон Макар, че разправят че имало драматичен спад на купуването на книги през последните няколко години... хммм не знам, той ще ни каже повече...
Активен
Imago
Домакин
Йогарадж
Публикации: 7679

« Отговор #39 : 08 Февруари, 2012, 04:42:41 »

Книги бих си купил само ако имат научна стойност.
Активен

Страници: 1 2 3 [4] 5 Разпечатай 
« назад напред »
Отиди на:  

запомни име и парола
Top Oriental Sites