Моля, влезте или се регистрирайте.
24 Май, 2012, 10:03:46
Заглавна страница Помощ Търси Календар Вход Регистрация
Новини: Желаещите да участват във форума трябва да изпратят мотивационно писмо до имаго@абв.бг.
Конвертор. Правила на форума.
+  Йога Форум
|-+  Общ раздел
| |-+  Актуално
| | |-+  Справки
| | | |-+  Йога курсове в Индия
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: [1] Разпечатай
Автор Тема: Йога курсове в Индия  (Прочетена 1852 пъти)
kleo
Гост
« : 12 Май, 2006, 08:42:32 »

Бихте ли ми помогнали с някаква информация за добри и сравнително евтини йога школи/класове/курсове в Индия. Благодаря Ви. Ако някой е ходил, ще ми е много полезно
Активен
Брахман
Основател
Йогарадж
Публикации: 3954

« Отговор #1 : 13 Май, 2006, 10:17:08 »

Цитат на: "kleo"
Бихте ли ми помогнали с някаква информация за добри и сравнително евтини йога школи/класове/курсове в Индия. Благодаря Ви. Ако някой е ходил, ще ми е много полезно

Свържете се директно с мен! Изпратете ми като бележка повече подробности за себе си! Мога да ви уредя да учите в Индия, и то безплатно, но при условие че имате сериозно желание за това, че сте посветен\а на йога, и сте готова да стоите там в един срок от поне три години!! Трябва да знаете говоримо английски, но не перфектно!
Активен
Quiet
Йогарадж
Публикации: 1029

« Отговор #2 : 15 Май, 2006, 12:35:12 »

Цитат

добри и сравнително евтини йога школи/класове/курсове в Индия

Какво точно имате предвид? Защото многообразието е просто невероятно. От няколко години живея в Индия, посетих доста Йога ашрами, завърших и колеж по Йога и натуропатия, но се оказа, че официалното обучение е сравнително повърхностно и доста комерсиално ориентирано. Много може да се научи от странстващите садху, ако човек има време да пътува и късмет да срещне подходящите хора. Ако възнамерявате да пътувате до Индия, можете да ми изпратите ЛС.
Активен

нитo {[...]}
अस्तीति शाश्वतग्राहो नास्तीत्युच्चेददर्शनं तस्माद् अस्तित्वनास्तित्वे नाश्रीयेत विचक्षणः।
न संसारस्य निर्वाणात् किं चिद् अस्ति विशेषणं न निर्वाणस्य संसारात् किं चिद् अस्ति विशेषणं।
Страници: [1] Разпечатай 
« назад напред »
Отиди на:  

запомни име и парола
Top Oriental Sites